Karim Benzema: Hiszek Viníciusban, néha kiabálok vele, de ez mind ő miatta van.

Karim Benzema, arra várt, hogy valaki segítse a gól szerzésben, és ne csak ő termelje egyedül a gólokat. Vinícius megtette a Liverpool elleni Bajnokok Ligája odavágóján, ezzel is kilépve a saját megszokott formájából. Benzema megdicsérte a brazilt, és bevallotta, hogy néha kiabál vele, de mind azért, mert hisz a tehetségében.

Florentino Perez úgy döntött, hogy a fiatal Viníciust, akinek lejárt a szerződése, hogy ingyen szerződteti a brazil tinédzsert. Perez ezzel a húzással, a hirtelen árnövekedést szerette volna elkerülni, amit sikerült is.

”Vini nagyon fiatal játékos, de hiszek benne, mert minden megvan ahhoz, hogy itt sikeres legyen. Ezért beszélek vele a pályán, néha kicsit hangosan is ordibálok, de ez miatta van. Többet tud adni, mert amikor akar, akkor jelenség.

– Marca

Egyébként, az El Clásico, újra helyére állíthatja a rendet, hiszen a Real Madridnak, a Barcelona-nak és az Atletico Madridnak is esélye van, a La Liga győzelmére, az idei kiírásban.

”A Classico a legjobb játék a világon, nem csak nekem, hanem mindenkinek, mert két olyan csapat létezik, amelyek nagy múltra tekintenek vissza. Ez mindig nagyon fontos mérkőzés.”

Mivel Benzema utolsó két szezonját lenyűgöző formában teljesítette, önbizalommal teli volt a francia csatár, de szerencsére nem esett bele az öndicséret csapdájába.

”Nem tudom, hogy ez volt-e a legjobb szezonom, de minden évben a nulláról indulok, és szeretnék javítani az előzőn. Most pontszerző sorozatban vagyunk, és ha segíthetek a csapatomnak mérkőzéseket és pontokat nyerni, megteszem, mert a győzelem a legfontosabb.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁltalánosBAJNOKOK LIGÁJANYILATKOZATOKSzerződések
ÁltalánosBAJNOKOK LIGÁJAÉrdekességekNYILATKOZATOK
Stadion modellek Kloppnak

Leave a Reply