Cristiano Ronaldo közleménye a visszatérésével kapcsolatban

A portugál zseni megtörte a csendet, és válaszolt az elmúlt napokban felmerült pletykákra.


Az elmúlt napokban rendre jelentek meg olyan hírek, miszerint Cristiano Ronaldo visszacsábításán dolgozik a klub, különösen Carlo Ancelotti. A mai nap ez kiderült, hogy csak szimpla pletyka, hisz maga Ancelotti úr is hivatalos formában közölte, hogy a hír nem igaz. Most Cristiano tett közzé egy bejegyzést közösségi oldalain.

„Aki ismer, tisztában van azzal, hogy mennyire koncentrálok a munkámra. Kevesebb beszéd, több cselekvés. Ez volt a mottóm pályafutásom kezdete óta. Mindazontál – tekintettel a közelmúltban megjelent hírekre – el kell mondanom a saját álláspontomat.

Sokkal inkább azért, mert ez tiszteletlenség felém, mint férfi és játékos felé, az a komolytalan stílus – ami a médiában megjelenik – tiszteletlen a klubokkal, amelyeket szintén megemelítenek ezekben a pletykákban. Valamint a klubok játékosaival, és munkatársaival szemben.

Az én történetem a Real Madridban már megtörtént. Rögzítve lett. Szavakban, számokban, trófeákban és címekben, vagy címsorokban. A Bernabéu múzeumában található, valamint a madridisták fejében. Azon túl, amit elértem: emlékszem, hogy abban a kilenc évben mély ragaszkodásom, és tiszteletem volt a „merengue afición” felé – ami a mai napig megmaradt, és mindig is így lesz. Tudom, hogy az igazi Real Madrid szurkolók továbbra is a szívükben tartanak, én is ott tartom őket a sajátomban.

A legutóbbi eseteknél számos olyan történet és hír érkezett, amelyben összekapcsoltak más klubokkal, de soha senki nem próbálkozott az igazság kiderítésével.

Most megtörtem a csendet, hogy azt mondjam: nem engedhetem meg, hogy az emberek tovább játszanak a nevemmel. Továbbra is a karrieremre és munkámra összpontosítok, elkötelezett és felkészült vagyok minden kihívásra, amellyel szembe kell néznem. Minden más? Minden más csak beszéd! ;)”


forrás: Instagram

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply