Real Madrid-Girona

Real Madrid – Girona előzetes

A forduló rangadójában a tabella két éllovosa csap össze a LaLiga 24. fordulójában. Amikor a forduló rangadójóról beszélünk, akkor nem meglepó, hogy annak egyik résztvevője a házigazda Real Madrid, de hogy a Girona legyen a másik csapat, azt még azért szokni kell. Mindenki csak találgatja, hogy mikor csuklik össze a Girona, de csak nem akar. Folyamatosan a tabella első két helyén tanyázik, éppen a fővárosiakkal vezetik felváltva  atabellát hetek óta.

Mindkét csapat mindössze egy-egy vereséggel rendelkezik a bajnokságban, de a hazaiaknak eggyel több nyert meccsük van, ebből származik a két pont előnyük. Egy esetleges hazai győzelemmel ez akár öt pontra is hízhat, de ha a Girona nyerni tudna, visszavehetné a vezetést a bajnokságban.

Mindensetre az esélyek inkább a királyi gárda mellett szóllnak, de egy nagyon jól összerakott Girona ellen minden csapat felkötheti a gatyáját. Nem csak eredményesek, gólerősek is. 52 lőtt góljuk messze több valamennyi riválisuknál!

A csapatok legjobb góllövői az ukrán Dovbyk (Girona) és az angol Bellingham (Real Madrid) egyaránt 14 góllal állnak a góllövőlista első két helyén. De míg Dovbyk neve mellett 5, Bellinghamé mellett 3 gólpassz is áll.

Meglátjuk melyik csapat tudja folytatni eddigi gólerős játékát!

 

 

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
Mbappé Real Madrid
BAJNOKOK LIGÁJAElőzetes
RB Leipzig - Real Madrid

Leave a Reply