13 tisztázatlan ügy Zidane számára

Még mindig nem tisztázott néhány dolog a Real Madrid házatáján, ezt vesszük most szemügyre, hogy miféle dolgokat kell megoldania Zinédine Zidanenak.


1. Játékosok eladása

Tény, hogy távozott már Marcos Llorente, Mateo Kovacic, Sergio Reguilón, Martin Ödeggard, Theo Hernández és Raúl de Tomás is, viszont főszerepben van még Nacho, Jesús Vallejo, Lucas Vázquez vagy épp Gareth Bale.

És ne feledkezzünk meg Isco-ról sem, aki Pep Guardiola egyik kedvence.

2. Gareth Bale

El kell mennie, de maradni akar. Ő is megkezdte az előszezont a csapattal és esze ágában sincs távozni, viszont Zidane terveiben nincs. Ideje lenne megoldást találni a problémára, hisz mindenkinek ez lenne a legjobb.

3. Pogba

A francia játékos leigazolása lenne a hab a torán. Zidane már az első naptól kezdve szeretné, hisz hatalmas rajongója. Maga a játékos és a Manchester United is hajlik az üzletre, viszont a 150 millió eurós ár akadályokat gördít a megegyezés elé.

4. Játékrendszer

A tagok változásán kívül hatalmas kérdés, hogy hogyan fog játszani a Real Madrid a következő szezonban. Eden Hazard és Luka Jovic érkezésével variálható a felállás, Pogba viszont még beleszólhat a kezdőcsapatba. Lehetőségek: 4-3-3, 4-4-2 vagy épp a 4-2-3-1.

5. Fizikai felkészülés

Gregory Dupont érkezése sok kérdést felvet. A francia szakembert nem ismerjük, nem ismerjük a módszereit így izgatottan várjuk, hogyan alakul a játékosok erőnléti felkészülése.

6. Kapus

Zidane számára már Thibault Courtois az első számó hálóőr, erről is említést tettünk már számtalanszor. A belga kapus kiszorította Navast a kezdőből, viszont ez a helyzet továbbra sem világos. A Costa-Rica-i sem távozott, ez sok kérdést felvet.

7. Balhátvéd(ek)

Ez mindig is Marcelo „udvara” volt, és ez továbbra sem változott. Zidane rendkívül bízik benne, viszont egy elég érdekes szezont tudhat maga mögött a brazil. Arról nem beszélve, hogy jókora összegért megérkezett riválisa, Ferland Mendy.

8. Vinícius

Hazard érkezésével borítékolható, hogy a brazil fenegyerek átkerül a jobb szélre és ez is elindít egy csatát Marco Asensióval. Vajon melyikőjüknek lesz áttörés?

9. Rodrygo és Kubo

Sokat várnak mindkét játékostól, hisz rendkívüli tehetséggel rendelkeznek. Az egész Bernabéu az első csapatban látná őket, de leginkább a brazilt. Mégis minden jel arra mutat, hogy a Castillában kezdik a szezont Raúl vezetésével.

10. Rotáció

Az érkezőknek köszönhetően Zidane óriási változásokat eszközölhet, minden megvan hozzá. Egy olyan csapatot szeretne összeállítani ami minden sorozatban megállja a helyét, minőségi és versenyképes.

11. Mezszámok

Az összes érkezőt mezszám nélkül mutatta be a klub. Furcsa helyzet, rég láttunk ilyet. Rengeteg ember megvásárolta már Eden Hazard 7-es mezét különféle boltokban, tehát biztosra vehető, hogy a klub elveszi Mariano Díaztól – aki szintén maradni szeretne Gareth Bale-el (11-es mezszám) karöltve.

12. Büntetők, szabadrúgások

Sergio Ramos specialistának számít a büntetők rúgásában, viszont Eden Hazard érkezésével még egy kiváló 11-es lövő srácot tudhatunk.

A szabadrúgásoknál könnyebb a helyzet, széles a kör: Toni Kroos, Luka Modric, Isco, Marco Asensio vagy épp Pogba (ha érkezik) is tökéletes szabadrúgás-lövő.

13. Zidane maga

Sokkal keményebb Zidane-t kaptunk, ezt láthattuk az interjúk során. A francia tréner az első fejezet óta megváltozott és nem is kérdés, hogy a csapatnak is erre van szüksége, hogy a 2019/20-as szezon virágzó legyen.


MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

Általános
ÁTIGAZOLÁSOK
15930434350770

Leave a Reply