A klub reméli, hogy a korábbi játékosok nem okoznak majd fejfájást

Köztudott, hogy nehéz hónap vár a csapatra – főleg azzal kiegészítve, hogy számos korábbi madridista az ellenfél csapatában foglal helyet.


A Real Madrid nem szeretné ha a korábbi játékosok nehézséget okoznának bármelyik találkozón ebben a hónapban. Számos ex-játékos az ellenfeleknél, köztük korábbi edzőnk, Julen Lopetegui is – aki talán „bosszút is forralhat” a Real Madrid ellen, amiért menesztésre került.

Szombaton, a Levante keretében lesz Borja Mayoral.

A két legnehehezebb ellenfél a PSG és az Atlético Madrid: a párizsiak Keylor Navasszal, Ángel Di Maríával és Pablo Sarabiával lépnek pályára szeptember 18-án a Bajnokok Ligája-csoportkörében. Az Atlético pedig kezdőjében tudhatja Álvaro Moratát, Mario Hermosót és Marcos Llorentét is.

Mint már fent megjegyeztük: a Sevilla elleni bajnoki (szeptember 22.) keretében ott lesz a kölcsönben szereplő Sergio Reguilón, illetve a korábbi edzőnk, Julen Lopetegui.

Izgalmas és érdekes találkozók következnek a csapat számára nagyon sok „régi arccal”, a vezetőség pedig reménykedik benne, hogy ezek a játékosok nem okoznak majd nehézséget. Izgatottan várjuk!


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
luka_modric_megserult
Luka Modrić is kidőlt
BAJNOKSÁGNYILATKOZATOK

Leave a Reply