Az „új” Brahim készen áll

Hosszú idő után ismét pályán láthatjuk a fiatal játékost.


2019. május 19. – a dátum, ekkor húzta magára utoljára a Real Madrid dresszét Brahim Díaz. Most, öt hónappal később újra a csapat rendelkezésére áll, esélyt pedig a Mallorca ellen kaphat.

Brahim már egy hónapja teljes értékű edzést végez a csapattal, esélyt viszont még nem kapott Zidanetól. „A legjobb képességei vannak..” – mondták róla azok, akik rendszeresen látták az edzésen végzett munkáját.

A szezon előtti sérülés után később csatlakozott a csapathoz, ezzel a sérüléssel pedig a Real Madrid első sérült játékosa lett. Most visszatér, bár már szeptember 9-én visszatért.

Májusban, egy Betis elleni mérkőzésen lépett pályára utoljára. Kihagyni kényszerült az U21-es Európa-bajnokságot is Spanyolországgal. Januári érkezése óta maradandót nem igazán tudott alkotni, bár kiváló angoltudása miatt nagyon közel került Eden Hazardhoz. Arról nem is beszélve, hogy rendkívül jó kapcsolatot ápolnak egymással, miután mindketten Valdebebasban maradtak sérüléseik miatt.

Angoltudása miatt mással is nagyon jóba lett, ez a személy pedig Gareth Bale. Brahim köre szintén megváltozott, hisz a játékost már édesapja képviseli, korábbi ügynökét (aki elintézte a Real Madridba való igazolását) elhagyta.

Most visszatérhet a Bernabéuba, erre pedig a jövő heti bajnokin (Mallorca) kerülhet sor.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

Általános
SÉRÜLÉSEK

Leave a Reply