Tíz kérdés 2020-ban: Vinícius, Ödegaard, Mbappé, Ramos…

Sokak elmondása szerint a 2020-as esztendő a Real Madridé lesz, azonban nézzünk meg azt a tíz személyt, akiknek a jövőjük eléggé bizonytalan státuszban van.


A következő 12 hónap olyan dolgokról szól majd, mint a kapitány, feltörekvő fiatalok, és az átigazolások.

ZIDANE

Az egyértelmű, hogy a francia szakember jövője az eredményektől függ. Most jól néz ki a helyzet, és ha a második felvonásában is olyat tesz amilyet az elsőben, akkor nem kell féltenünk őt.

Ha a trófeák elmaradnak, akkor tisztában lehetünk a következményekkel.


RAMOS

Az öltöző vitathatatlan vezetője, Sergio Ramos márciusban lesz 34 esztendős, és 2021-ben jár le az aktuális szerződése. A hosszabbításról folynak a tárgyalások, ám a klub poltikája az, hogy a 32 év feletti játékosoknak nem kínálnak egy évnél hoszabb szerződéseket.

A kérdés az, hogy a kapitány elfogadja-e ezt.


MODRIC

A már 34 esztendős horvát ugyanabban a cipőben van, mint Ramos. 2018-ban 2021-ig szóló szerződést írt alá, a csapatban való fontos szerepe azonban már nem a régi.

A csapatban való helyzete tehát már koránt sem olyan bombabiztos, mint eddig, viszont távozása esetén szívesen látják őt Olaszországban.


ÖDEGAARD

A kölcsönadott norvég játékos kiváló félszezont futott a Real Sociedadnál, erre pedig természetesen a vezetőség is felfigyelt, melynek értelmében a nyáron mindenképpen visszahozzák.

A szezon végén a két klub újra tárgyalóasztalhoz ül, hogy megvitassák a játékos kölcsönszerződésébe foglaltakat – miszerint két idényt tölt a baszk csapatban -, bár erre szinte semmilyen esély nincs. A Real Madrid már idén visszahozza őt.


VINÍCIUS

Az ifjú brazil nem tudta visszanyerni tavalyi formáját, emellett számtalan sérülés miatt hiányzott mérkőzésekről. Rodrygo Goes rögtön élt a kapott lehetőségével, és jelezte, hogy bizony ő jobban megérdemli a kezdőcsapatba való kerülést, mint brazil kollégája.

Kíváncsian várjuk hogyan alakul Vini jövője.


HAZARD

Nincs pontos dátum, hogy mikor is tér vissza a belga klasszis, ám a Real Madrid által közzétett videók arról árulkodnak, hogy felépülése az utolsó szakaszban jár. A novemberi sérülése előtt már kezdtük látni az „igazi Hazardot”, amit Zidane is megerősített.

A csapatnak szüksége van rá, és arra is, hogy a megszokott, tökéletes formáját mutassa.


JAMES

A kolumbiai újra bevethető, miután felépült sérüléséből, de számára egyáltalán nem lesz könnyű visszatérni. Az ő szerződése is 2021-ben jár le, és semmi nem utal arra, hogy a klub a hosszabbításon gondolkodik.

Minden az mellett szól, hogy nyáron eladásra kerül James.


JOVIC

A szerb csatár mindössze egy gólt szerzett, amióta a Real Madridhoz érkezett 70 millió euróért cserébe, ez pedig nagy problémát jelent a jövőjét illetően.

Amikor a Barcelonának van egy Messije, Suáreze, és egy Griezmannja, addig a Real Madridnak „csak” egy Benzemája.

Itt az ideje, hogy Jovic és Gareth Bale gólokat szerezzenek.


MBAPPÉ

Szerződése 2022-ben jár le a PSG-vel, viszont ez az esztendő óriási szerepet játszik majd a jövőjét illetően. Florentino Pérez nagy álma az ifjú tini szerződtetése!

Mbappé már készen áll arra, hogy a Real Madridba érkezzen, és ő legyen Zidane következő igazolása, nagyon nehéznek tűnik idén nyáron, de egyáltalán nem lehetetlen.


POGBA

Zidane legnagyobb vágya, amióta visszatért. Nagy erőkkel szeretné őt a középpályára, ám ez több okból is a lehetetlen fázisba került.

Fede Valverde csodás teljesítménye elvette a figyelmet Pogbáról, de Zidane továbbra sem mondott le honfitársáról.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
ÁLTALÁNOS
james_rodriguez_atigazolas

Leave a Reply