Unionistas vs. Real Madrid: megszületett a döntés a helyszínről

A harmadosztályú csapat stadionja körül problémák léptek fel korábban, de megszületett a döntés, hogy hol is kerüljön megrendezésre a találkozó.


Két nappal ezelőtt beszámoltunk róla, hogy problémába ütközött az Unionistas elleni kupameccs, mivel a harmadosztályú gárdának gondjai adódtak a világítási rendszerrel, így a pályájuk nem alkalmas TV-s közvetítésre.

Lehetőségek voltak, hisz a Real Madrid felajánlotta a Bernabéut, valamint a Salamanca UDS (egy nagyobb csapat, nagyobb stadionnal) stadionja, de egyiket sem fogadta el az Unionistas vezetősége, így végül mégis a kis csapat otthonában, az Estadio Las Pistas del Helmanticóban kerül megrendezésre a meccs.

A döntés tehát megszületett, mivel a helyi önkormányzat és a klub elnöke mindenben megegyezett egymással, így a mérkőzés napjára készen fog állni az Estadio Las Pistas del Helmantico.

A mérkőzést élőben 4000 ember nézheti majd, viszont ebből 2880 helyi szurkoló, tehát kicsivel több, mint 1000 hely maradt mások számára. A klub elnöke elmondta: mától azon fognak dolgozni, hogy póthelyekkel bővítsék a stadiont, illetve a világítási rendszert is kiépítik.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

Leave a Reply