Célkeresztben Mohammed Salisu

A fiatal ghánai védő kivásárlási ára 12 millió euró.


A Real Madrid szoros figyelemmel követi a Real Valladolid 20 esztendős, ghánai védőjét, Mohammed Salisut, aki – többek között – felkerült az Atlético Madrid és Manchester United radarjára is.

Azt mondanunk sem kell, hogy Európa legnagyobb klubjai közül a Real Madrid élvez elsőséget.

A Valladolid védekezési rekordja

A 20 esztendős játékos kulcsfontosságú szereplővé vált a Sergio által vezetett csapatnál. A Ronaldo Nazario tulajdonában lévő klubnál inkább a lőtt, mintsem a kapott gólokkal van baj. A 23 lehetséges mérkőzésen összesen 19 gólt szereztek, viszont csak 25-öt kaptak, és ez a szám nagy részben Salisu érdeme.

A Real Madrid középpontban

A Real Madrid az egyik hatalmas érdeklődő, tekintve a játékos életkorára és tehetségére, valamint a 12 millió eurós kivásárlási árra. Ráadásul tökéletesen megfelel a Blancók játékosprofiljának, akiket a klub az elmúlt szezonokban szerződtetett: Asensio, Ceballos, Lunin, Ödegaard és Kubo.

Ezen politikának eredetileg Raphael Varane az első számú megvett játékosa, aki Zidane javaslatára érkezett 2011-ben a Lenstől 10 millió euróért.

A Real Madrid azonban tudja, hogy más nagy klub is harcban áll a fiatal játékos kegyeiért, de mégis bíznak a két klub közötti kiváló viszonyban, ezért elsőbbséget élveznek. Florentino Pérez és Ronaldo Nazário baráti kapcsolatát említenünk sem kell. Az érdeklődő klubok között van még egyébként a Valencia, és a Getafe.


forrás: AS

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
zidane_karambol
Zidane edző karambolozott

Leave a Reply