Zidane A, B és C terve

Számos tehetség közül választhat.


A koronavírus miatt kialakult helyzet természetesen hatással van a Real Madridra is, ebben nincs különbség egyetlen klub között sem. A világjárvány után nagyon sok minden megváltozik a világfoci körül, azonban Zinédine Zidane abban a szerencsés helyzetben van, hogy milliós nagyságrendű eurók elköltése nélkül három csapat közül is választhat.

Anélkül, hogy a Blancók célba vennék az átigazolási időszakot, a francia tréner számos kölcsönben lévő tehetséges játékosra számíthat: Ödegaard, Achraf Hakimi, Sergio Reguilón és még sokan mások.


A terv: Courtiois; Carvajal, Ramos, Varane, Mendy; Casemiro, Kroos, Valverde; Vinícius, Benzema és Hazard.

Ez Zidane egyértelmű kezdőtizenegye, ami egyhamar nem fog változni. Ez az összeállítás volt a leggyakrabban használt csapat a francia trénertől. Jelenleg Eden Hazard alkalmassága jelenti a legnagyobb kérdést, míg a védelemben nincsenek kérdések: Courtois, Carvajal, Ramos, Varane és Mendy.


B terv: Lunin; Hakimi, Militao, Nacho, Marcelo; Modric, Isco, Ödegaard; Asensio, Jovic és Bale.

Zidane második számú csapata sem rossz, és ebben az összeállításban is vannak olyanok, akik az első összeállításban találhatják magukat.

Marco Asensio hamarosan visszatér sérüléséből, míg Ödegaard elképesztő teljesítményt nyújtott a Real Sociedadban való kölcsöne alatt. Nem szabad kihagynunk Luka Jovicot sem, aki ugyan eddig nem hozta az elvárt szintet, de a kérdés nélküli potenciál továbbra is ott rejtőzik benne. Itt van még a legtöbb tapasztalattal rendelkező Gareth Bale is, aki egyértelműen a csapat húzóeleme lehet.


C terv: Luca Zidane, Odriozola, Vallejo, Reguilón; Lucas Vázquez, Kubo, Ceballos, James; Brahim, Mariano és Rodrygo.

A harmadik számú csapat, tele tehetséggel, de ezt szinte csak olyan játékosok alkotják, akik nem szerepelnek Zidane terveiben. Csak Rodrygo és Lucas az, aki elnyerte a francia zseni bizalmát. Jó eséllyel csak nekik van jövőjük a klubnál, míg olyan játékosok, mint Ceballos, Brahim és James: új csapatot kell találniuk maguknak.

És nem szabad elfelejteni Reiniert sem, aki jelenleg a Castilla alkalmazásában áll, és nem tudni, hogy milyen jövő vár rá.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
james_rodriguez_atigazolas_everton
ÁTIGAZOLÁSOKNYILATKOZATOK
Bale és az MLS története

Leave a Reply