Benzema válaszol

Karim Benzema  a Q&A felkérésére a YouTube-csatornáján válaszolt a rajongók és a csapattársak kérdéseire, amiből a Marca szedett össze egy csokorral.

Theo Hernandez és James Rodriguez voltak azok a játékosok, akik kérdezték, illetve a csatorna követői.

Három sportoló, akit leginkább csodál: Több mint három. De azt mondanám, Ronaldo Nazario. Mindig csodáltam, hogy játszott, ezt mindenki tudja. Bár a kosárlabda nem az én legnagyobb szenvedélyem, azt mondanám, hogy Michael Jordan és a harmadik helyen Mike Tyson áll.

James kérdése, hogy jobban szeret-e gólt szerezni vagy, inkább gólpasszt ad:

James, testvér, komoly?  Őszinte leszek. Ha a passz vagy a rúgás között kell választani,mondanom se kell hogy gólt, de mindig átadom a csapattársamnak, ha jobb helyzetben van, mint én.

Mennyi idő van hátra karrierjéből? Megpróbálok minél többet elérni, tudva, hogy még egy kicsit folytathatom a karrierem. Mindent megteszek, hogy ezt a lehető leghosszabb időre nyújthassam.

A kick-box világbajnok, Fouad Ezbiri azt kérdezi, hogy gondolkodott-e már valaha egy boxmeccsen? Igen, igaz, hogy szeretek boksz edzést végezni, és sokat gyakoroltunk veled. Ha úgy gondolod, hogy készen állok a harcra, akkor természetesen.

Mi változott az elmúlt évek felkészülesében? A láthatatlan munka, amit a rajongók nem tudnak: sok áldozat, pihenő és pszichológiai munka. Az életmód nagyon fontos, és egyre tapasztaltabbá válsz.

Mi volt a legnagyobb hatással rá karrierje során? Az első szakmai szerződésem Lyonnal és azokkal, akik hisznek bennem, és a szüleimmel, akik mindig támogattak.

Theo Hernandez kérdése autóvásárlásával kapcsolatos, mennyi autója is van?  Nos, máris van sok. De mi a helyzet egy Bugatti-val?

Kedvenc étele? Különösen nincs ilyen. Azt mondanám, hogy tészta mozzarellával és hússal.

Valaha is edzője lesz a Real Madridnak, vannak ilyen tervei? Ha egy nap lehetőségem van, akkor miért ne?

Miért nem végez több büntetést és szabadrúgást? Világosan tudom, hogy hogyan kell szankciókat és szabadrúgásokat végezni, de Ramos végzi őket, és nagyon jól csinálja. Nem hibázik. Néha átengedi, hogy elvégezzem őket, és ez így rendben van. Ez is azt mutatja, hogy egy csatár sok gólt szerezhet büntetők nélkül is. De ez nem a felelősség kérdése, mert fiatal korom óta végzem őket. 

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
ÁltalánosBAJNOKOK LIGÁJA

Leave a Reply