Bale: „Madrid kezében vagyok”

Gareth Bale megtörte hallgatását a Sky Sportsnak adott interjúban. Walesre való koncentrációjától kezdve beszél a jövőjéről, és biztosítja, hogy ha a Real Madridnál folytatja, az azért van, mert a múlt szezonban Madrid blokkolta távozását. Ami ezen a nyáron történhet, azt mondja: „Nem tudom, a klub kezében vagyok, de nagyon megnehezítik az döntést.”

Wales: „Amikor ideérek, nagyon boldognak, nagyon kellemesen érzem magam, jól érzem magam. A Madridban elmondottak nem hatnak rám, őszintén szólva, van tapasztalatom a kezelésével kapcsolatban. Amikor itt vagyok, nagyon boldognak, izgatottnak és motiváltnak érzem magam.”

Jövője: „Ezt a kérdést kérdés a klub számára kell fektenni, mert tavaly megpróbáltam elmenni, és a klub mindent az utolsó másodpercig blokkolt. Nem engedték, hogy távozzam, ezért meg kell kérdeznünk a klubot. Futballozni akarok, motivált vagyok, de a klub irányít mindent. Mit tehetek, van szerződésem, és amit tehetek, hogy folytatom, amit csinálok, és meglátom, mi fog történni. „

Szeretne távozni?: „Futballozni akarok, csak 31 éves vagyok és jó állapotban vagyok. Még mindig sokat tudok adni. A klub kezében vagyok, de nagyon megnehezítik a dolgom.”

Vissza a Premierhez: „Nem az én kezemben van. Ha megadják az opciót, akkor biztosan meg fogom nézni. Az átigazolási időszakban vagyunk, és az idő eldönti. Ez egy olyan döntés, amely a klub kezében van.”

Forrás: Marca

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁG
Általános

Leave a Reply