Bale! A Di Stefanoban nincs fűtés!

Santiago Siguero igen keményen válaszolta meg a Marca oldalán Gareth Bale tegnapi nyilatkozatát. A spanyol szakértő szavait változtatás nélkül tesszük közzé.

A walesi csak annyit mondogat, hogy „Virítsd a lóvét!” -ahogy Cuba Gooding Jr. mondta Tom Cruise-nak Jerry Maguire-ben.

Bale el akarja hagyni a La Fincát (régen elbúcsúzott Madridtól, posztján játszó csapattársai csalódásaként, akik mindennek ellenére még mindig légiósként szerepelnek) kétéves szerződésének minden fillérjét felszámítva (állandó és stabil euróban, 34 millió dollárral) és anélkül, hogy Madrid egy fillért is látott volna az eladásáért. Világosan amortizált játékos. A világ foci 2013 és 2018 közötti nagy szakaszainak összehasonlíthatatlan „csúcspontjai” gyűjteményének köszönhetően Madrid reflektorfénybe helyezte, és válaszolt … mindaddig, amíg gyenge egészségi állapota lehetővé tette. Az sem lesz sok, amit most fogok neked mondani.

Most nem az adottságai jelentik a problémát. Igaz, a kijevi tűzijáték óta Bale alig játszik , és amikor igen, abszolút lényegtelen, ami inkább az ő részvételével és elkötelezettségével függ össze, két tényező jelzi az, ami az idegeket tépi: kivételes természeti adottságokkal felruházva úgy tűnik, hogy Gareth beleszeretett mondhatni Madridba , sőt, talán a futballba is. Még azt is kérte, hogy motiváció hiánya miatt ne hívják be a City ellen. Ami bármely más munkakörben elbocsátás okának számít, szinte észrevétlen marad abban a buborékban, amelyben a futballisták túl sokáig éltek. Mindig, ne felejtsük el, a klubok bűnrészességével és összejátszásával.

Bale két éve elveszett a madridi ügy miatt. Itt enyhítjük a golfra és Walesre való hivatkozásokat, hogy a film ezen pontján ne értsünk nagyon hackelt érveket. Véletlenül ugyanaz a két év, amelyet most a szabadságlevél mellett (101 millióba került, emlékezzünk) Calimero módban állítja válogatottjának melegéből, az egyetlen csapat, amely azzal büszkélkedhet, hogy Bale ott rendszeresen jól is van. Viccként már jól van, bármennyire is véget érhet Madridban a sztori (járvány idején csaknem 70 millió megtakarítás érhető el). Mindenesetre ahelyett, hogy sáros lenne az ilyen nagyvonalúan fizető klub, jobb lenne, ha a józan ész szerint kompenzáltnak tekintené magát, ami az érzékek közül a legkevésbé általános. 

Ha nem, két gyönyörű tél vár rád a Di Stéfano standokon. Florentino még nem szereltette be oda a fűtést.

forrás

Talán ezek is érdekelhetnek:

Általános
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply