„A mai edzésen nem volt buli-hangulat”

-mondta el Zinadine Zidane a Real Madrid sajtótájékoztatóján ma.

Eden Hazard és Casemiro tesztje is pozitív eredményt mutatott. Ezért Zidane kénytelen átretusálni a holnapra tervezett keretét, amivel a Mestallaba látogat a csapat.

„Elegek vagyunk a játékhoz és felkészült a csapat. Jól akarunk játszani egy nagyszerű ellenféllel szemben.”-mondta el. „Ha a dolgok bonyolódnak és nehezek, ösztönzőleg hatnak a játékosokra. Mindig voltak és vannak nehéz pillanatok egy szezonban, és a játékosok is emberek. Mindenki elkötelezett és szeretne jól teljesíteni. Jól reagáltak és én bízom minden játékosomban.”

„Casemiro és Hazard jól vannak mind fizikailag, mind mentálisan. Üzentet hagytam nekik, később beszélek velük. Hazard erős, tudja, hogy ez egy kényes pillanat de jó kedve van. Ezen nem tudunk változtatni, el kell fogadnunk. Sokkal rosszabb dolgok is megtörténhetnek, de folytatnunk kell a csapattal a versenyt. Sok ember van nehezebb helyzetben ma, nehezebb időket élnek. De egy kissé zavaró természetesen, a mai edzésen nem volt kifejezetten buli-hangulat.”

„Ramos a legjobb a védő. Ezt megmutatta a Real Madridnál. De természetesen ez az én véleményem, a másoké lehet nem ez.”-reagált SR4 Aranylabdás válogatott-jelöléséről. Majd kitért Isco helyzetére is: „Isconak nincs más dolga, mint folytatnia a munkát, akinek dolga van az az edző, vagyis én. És ugyan voltak nehéz pillanatai, de voltak jók is. Demonstrálta, hogy kiváló játékos, de nekem választanom kell, és az igaz, hogy mostanában nem sokszor választottam őt.”

Hasonlóan nyilatkozott Modricról is: „Természetesen nem akármilyen játékos. Példamutató és nagyon fontos tagja a keretnek. De mint mondtam, minden meccsen választanom kell.”

Odegaard válogatott beli szereplésére pedig úgy reagált, hogy amikor meghívják, vigyék, nem zavarja. Az a lényeg, hogy száz százalékosan térjen vissza. És Martin képességeiben sem kételkedett soha.

A nehezített próbára holnap kerül sor este 21 órától a Valencia otthonában, a közvetítést természetesen a Spíler tévé adja. És bizony minden drukkra szükség van! Hala Madrid!

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
ÁLTALÁNOS

Leave a Reply