Ballon d’Or Dream Team: Casillas és Ramos is kimaradt, Ronaldo és CR viszont bekerült!

Az idei évben a koronavírus járvány miatt a Ballon d’Or szervezői úgy döntöttek, hogy kimarad a díjátadó, sőt az eddig megszokott formától is eltérnek. Dream Team lesz hirdetve, amit ma meg is tettek.

Real Madrid játékosok is szerepeltek az esélyesek listáján, végül azonban se Sergio Ramos, se Iker Casillas nem került be az álomcsapatba. Sőt, a mi Aranycsapatunk és legnagyobb legendánk, Puskás Ferenc se szerepel köztük.

„Lev Jasin a kapus, míg Cafu, Franz Beckenbauer és Paolo Maldini a három védő a France Football által meghirdetett szavazás után minden idők Aranylabda-álomcsapatában. A középpályára védekező középpályásként Xavi és Lothar Matthäus, a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, támadó középpályásként pedig Pelé és Diego Maradona került. A csatártriót Lionel Messi, Ronaldo és Cristiano Ronaldo alkotja.-írja a Nemzeti Sport, felsorolva a végső legjobb 11-et.

Lehet egyet érteni vele, vagy sem, de mint azt olvassátok, Ronaldo és Cristiano Ronaldo a csatársorban Messivel ott van. Ennek természetesen minden habfehér szív örül. Az pedig, hogy a legjobb kapus Casillas a számunkra, a legjobb védő pedig ebben az életben Sergio Ramos minden madridista számára, természetesen megmarad nekünk.

Kiemelt kép: 90min.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKOK LIGÁJA
BAJNOKSÁGNYILATKOZATOK

Leave a Reply