FIFA The Best 2020: Ramos 11X11!

Alisson; Alexander-Arnold, Van Dijk, Sergio Ramos, Davies; Kimmich, De Bruyne, Thiago Alcántara; Messi, Lewandowski és Cristiano Ronaldo alkotják az elmúlt szezon legjobb tizenegyét, akiket a világ minden tájáról érkező játékosok választottak meg a FIFA tegnap esti gáláján. Ehhez a csapathoz edzőként képzeljük oda Jürgen Koppot… Ütőképes összeállítás lenne!

Természetesen a számunkra legjobb hír Sergio Ramos beválasztása. Kapitányunk immár 11.alkalommal került be a FIFA szavazásán a legjobb 11-be.

„Szeretném ezt a díjat a koronavírus összes áldozatának és minden családnak ajánlani, akik szenvedtek tőle; a legjobbakat kívánom nekik. Szeretnék gratulálni a világválogatottba bekerült kollégáimnak és minden olyan nőnek is, akik díjat nyertek. Kiváltság, hogy én is részese lehetek ennek a társaságnak, már a tizenegyedik alkalommal.” 

„Szeretnék köszönetet mondani a Real Madridos kollégáimnak és a spanyol válogatottnak is, mert nekik is köszönhető. Köszönet azoknak a futballistáknak, akik ránk szavaztak, és mindenkinek boldog ünnepeket kívánok. Folytassuk a harcot, mert még nem győztük le a vírust, de meg kell küzdenünk és biztosan nyerni fogunk. „-idézi a kapitány díjátadón elhangzott szavait a RealMadrid.com.

A Marca egyik cikke arról is beszámol, hogy a sztárfocisták közül nagyon kevesen voksoltak Cristiano Ronaldora, de Leo Messi is elmaradt a The Best gálán Robert Lewandowsky mögött, aki végül megnyerte az Év Játékosának szóló elismerést.

Kiemelt kép: FIFA.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
ÁLTALÁNOS

Leave a Reply