Az Atalanta nem fél a Real Madridtól?

Nem csak nem fél, de nem is tiszteli ellenfelét. Nem most, a mérkőzés előtti napokban, hanem már amióta a sorsoláskor kiderült, hogy az Atalanta játszik a Real Madrid ellen a nyolcaddöntőben, szakértők és kevésbé hozzáértők is olyan véleményeket fogalmaztak meg, miszerint a fehéreknek félniük kell a bergamóiaktól.

„Legyen óvatos, az Atalanta ördögi rivális a támadásban, és képes lesz sok gólt szerezni. Nagyon nehéz játék lesz. ” Aztán elolvastam Stefano Colantuono nyilatkozatát, aki azt mondja, hogy a Madrid szenvedni fog, és ezt ők is tudják” . 

Nicola Radici , a bergamói klub korábbi sportigazgatója ,habozás nélkül kijelentette, hogy „az Atalanta a legrosszabb rivális, amelyet Madrid kaphatott. Persze sem az edző, se a játékosok nem nyilatkoztak ennyire magabiztosan.

Időt kérek… Nem tudja az Atalanta, hogy ma este a történelem súlyával áll szemben, minden idők legsikeresebb klubjával? Nem állna elő az Atalanta szerényebben, hogy tisztességes eredményt érve el, de bukhat? Ismeri a futball iránti tiszteletet, amelyet Madrid megillet?

Megértem, hogy kilenc sérültel, mint Ramos , Carvajal , Valverde és Benzema , egyesek óvatosak és nem akarnak bizalmat szavazni a királyiaknak. Feltételezem, hogy Murielrel és Zapatával veszélyesek. És hogy győztek Valenciában. De amikor Európában játszik a Real Madrid ellen, akkor meg kell tennie, hogy feláll és tapsol a kezével.

Tomás Roncero, AS kép: esmadrid.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOSSÉRÜLÉSEK
BAJNOKOK LIGÁJAÖSSZEFOGLALÓK

Leave a Reply