Ancelotti: A második félidőben jó munkát végeztünk

A Real Madrid 1-0-s győzelmet aratott a spanyol bajnokság harmadik fordulójában, ahol a Betis otthonából sikerült elhozni a három pontot. Íme Carlo Ancelotti mérkőzés utáni nyilatkozata.


(3)
Real Betis
Real Madrid
0 - 1
VÉGEREDMÉNY

„Összességében jól irányítottuk a mérkőzést, de az első félidőben hiányzott a védekezés intenzitása. A második félidőben jobban dolgoztunk, mert sokkal többször szereztük vissza a labdát, és még intenzívebben játszottunk.”

„Az első félidőben az irányításunk alatt állt a meccs, de nagyobb intenzitással kellett volna játszanunk. Sok mindenben kell még javulnunk, de pozitívnak tűnnek a dolgok. Szokatlan előszezonunk volt, mert sok játékos később tért vissza, de elégedett vagyok. A mérkőzés elején a csapat meglehetősen közvetlen volt, de védekez szempontjából sokkal nagyobb intenzitást kell mutatnunk.”

Benzema

„A játék az első félidőben kiegyenlítettebb volt, mint a második játékrészben. Benzema szenvedett, mert nagyon mélyen kellett visszalépnie, de végül ő jelentette a különbséget, mint mindig. Fantasztikus gólpasszt adott Carvajalnak és megnyertük a mérkőzést.”

Nemzetközi szünet

„Mindig is voltak válogatott mérkőzések, bár a mostani azt jelenti, hogy a játékosok majd szombat reggel térnek vissza, és nem hiszem, hogy ők fognak játszani aznap este. Remélem, hogy erre lesz valami megoldás, mert ez nem csak nekünk hanem sok másik klubnak is gondot okoz. Nincs időnk a legjobb csapatot összeállítani.”

Alaba

„Azt hiszem sokkal több esély van arra, hogy középhátvédként játszon, mint szélsővédőként.”

Mbappé

„Maradjunk a játéknál, beszéljünk arról. A többi a klub dolga, akik dolgoznak rajta. Nem ismerem a részleteket ebben a szakaszban.”


forrás: realmadrid.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOKBAJNOKSÁGÉrdekességekKiemeltNYILATKOZATOKSzerződések
ÁTIGAZOLÁSOKÉrdekességekNYILATKOZATOKSzerződések

Leave a Reply