Vernydub: Nagyon várjuk, hogy játszhassunk a Bernabéuban

Yuriy Vernydub, a Sheriff Tiraspol vezetőedzője így nyilatkozott a ma esti találkozó előtt.


„A Real Madrid az a Real Madrid. A legfontosabb az, hogy nem kell félnünk. Tisztelnünk kell őket, de nem kell félnünk. Ki kell mennünk és úgy kell játszanunk, ahogy szoktunk. Minden csapat a győzelemre gondol és ez ránk is vonatkozik, de tisztában vagyunk vele, hogy a Real Madrid ellen játsznk. A legfontosabb az, hogy jól játszunk. Bízom a játékosaimban, megérdemlik, hogy itt legyenek.”

„Nagyon boldogok vagyunk. Ez a meccs megtiszteltetés számunkra. Nagyon várjuk, hogy ki futhassunk a pályára ebben a csodálatos stadionban és megmutassuk, hogy tudunk jó focit játszani. Ők a legerősebb ellenfeleink, nagyon jól felkészültünk. Hosszú utat tettünk meg, hogy itt legyünk. Tudjuk, hogy rengeteg minőségi játékosuk van, de a legfontosabb az, hogy a saját játékunkat játsszuk.”

„Nagyon sűrű meccsnaptárunk van, háromnaponta játszunk. Sok mérkőzés van egymás után, nem sok időnk volt felkészülni, de ez egy nagyon különleges mérkőzés. Nem mondhatom el, hogy hogyan készültünk fel vagy, hogy rotálni fogonk-e a játékosokkal. A legfontosabb számnkra egyértelműen a bajnokság, hisz csak így juthatunk el ide.”

Danilo Arboleda (védő)

„Nyugodtak vagyunk, folytatunk kell azt, amit eddig csináltunk. Az elmúlt mérkőzéseken kevés gólt kaptunk és úgy gondolom, hogy jó formában vagynk. Ki kell hozni magunkból a legtöbbet, mindent bele kell adnunk, hogy jól teljesítsünk. Mindent megteszünk a három pontért. A családom nagyon boldog, mert ma a Bernabéuban játszok. Ez a mérkőzés igazán fontos számunkra, fegyelmezettnek és felelősségteljesnek kell lennünk.”


forrás: realmadrid.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKOK LIGÁJA

Leave a Reply