Modric kihagyja a Granada elleni mérkőzést

Zinédine Zidane Luka Modric nélkül marad a szerdai, Granada elleni mérkőzésen, mivel a horvát zseni izomtúlterhelés miatt kihagyni kényszerül a találkozót.


Modric ma (hétfőn) nem edzett a csapattal, holnap pedig átesik az orvosi vizsgálatokon, amiből kiderül a sérülés súlyossága. Bár az előzetes dolgok szerint nincs szó súlyosságról.

A horvát játékos maga kérte cseréjét az Éibar elleni mérkőzés 72. percében, amikor Fede Valverde váltotta őt.

A Sevilla elleni találkozó óta Modric minden mérkőzésen pályára lépett, és kulcsfontosságú szereplő volt a győzelmekben. Némi aggodalmat váltott ki Modric kérése tegnap este, de úgy tűnik, hogy ez csak elővigyázatosság volt, mivel egy egyszerű túlterhelésről van szó.

A Real Madrid szerdán a Granada ellen lép pályára, majd a 2020-es esztendő utolsó mérkőzésüket december 30-án, az Elche ellen játsszák. Modric nem szeretne kockáztatni, ezért nem lép pályára. Miután nem sok rotálás történt az elmúlt időszakban, így Zidane új arcot fog küldeni a középpályára.


forrás: MARCA

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

luca-zidane-mutet

Megműtötték Luca Zidane vállát

A Real Madrid hivatalos oldalának tájékoztatása szerint szerda reggel megműtötték a csapat harmadik számú kapusát, Luca Zidane-t, Zinédine Zidane fiát. A fiatal kapust súlyos vállsérülése miatt kellett megoperálni. A műtétet Dr. Gilles Walch végezte a lyoni Jean Marmoz kórházban

TOVÁBB »