Bale nyolc hetet hagy ki a sérülése miatt

Gareth Bale-nek ez a 24. sérülése miután 2013-ban csatlakozott a Real Madridhoz. A walesi szélső akár egy tucat mérkőzést is kihagyhat.


Bale-re nyolchetes kihagyás várhat, miután combcsont sérülést szenvedett múlt szombaton. A Cadena Cope újságírója, Miguel Ángel Díaz Twitteren közölte azt a hírt, hogy Bale legalább nyolc-tíz hétig nem lesz bevethető állapotban, ugyanis nagyon komoly izomszakadásról van szó.

Az AS kommunikált a Real Madrid közeli forrásaival, akik meg is erősítették ezt a hírt. A walesi játékos felépülése legalább nyolc hét. Bár mivel komoly sérülésről van szó, ez valószínűleg még tovább el fog húzódni.

Ha a megjósolt két hónap valósággá válik, akkor Bale november 6-án már bevethető állapotban lesz. Ez idő alatt összesen 12 mérkőzést kihagyni: Valencia, Mallorca, Villarreal, Sheriff, Espanyol, Athletic, Shakhtar, Barcelona, Osasuna, Elche, Shakhtar (visszavágó) és Rayo Vallecano.

Ez Bale 24. sérülése

A november közepi dátum tűnik reálisnak, ami azt jelenti, hogy Bale november 20-21-én tér vissza a Granada elleni mérkőzés után. Az idényt jól kezdte, miután visszatért a Tottenhamtől: mindhárom bajnoki mérkőzésen kezdőként lépett pályára és nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy bombaformában játsszon Ancelotti kezei alatt.


forrás: AS

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKOK LIGÁJANYILATKOZATOK
SÉRÜLÉSEK

Leave a Reply