Ramos fájdalomcsillapítókkal játszott tegnap este

A kapitánynak térdproblémái voltak a bemelegítésnél.


Sergio Ramos messze volt legjobb formájától a tegnap esti Szuperkupa-mérkőzésen, de ez mára világos lett, hogy miért is: a kapitány fájdalmakat jelzett térdében a mérkőzés előtti bemelegítésen, majd azt abba is hagyta. Kommunikált az orvosi stábbal, de ő mégis úgy döntött, hogy játszani akar.

Mára már meglehetősen gyakorivá vált, hogy Ramos fájdalomcsillapítokkal lép pályára. Ezt tette a 2014-es világbajnoki döntőben is, amikor idegproblémái voltak. Ezúttal azonban a vezetőség aggódik, hogy egy térdsérülésről van szó. A klub a következő napokban szoros figyelemmel kíséri a kapitány állapotát.

Szinte biztos, hogy Ramos nem lép pályára az Alcoyano elleni Copa del Rey-mérkőzésen, de az azt követő bajnokin (Alavés) bevethető állapotban lehet.

Zidane nem örül ha játékosai fájdalmat jeleznek, vagy épp sérültek, ezért is küldte el Nachót melegíteni az összecsapás előtt/közben. Nacho az első félidőt követően pályára lépett, és akkor sem a kapitány jött le a pályáról – hanem Varane, aki egy rúgást kapott és nem tudta folytatni a mérkőzést.

Ramos ennek ellenére sem játszott olyan rosszul, és a találkozó utolsó perceiben ő volt a Real Madrid egyik legaktívabb játékosa.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK
ÁltalánosBAJNOKSÁGCOPA DEL REYNYILATKOZATOKSzerződések

Leave a Reply