Jovic sem lép pályára a válogatottban

A karanténszabályok szigorúak, ezért inkább nem lép pályára Szerbia színeiben.


Luka Jovic nem lép pályára a szerb válogatottal szeptemberben, hogy elkerülje a kötelező karantént, amint visszatérne Spanyolországba. De nem ő az egyetlen ilyen játékos: Modric és Ödegaard is ebben a helyzetben van. Ők ketten is a szezon kezdetére összpontosítanak, ennek érdekében pedig hajlandóak lemondani a nemzeti csapatról.

Jovic ma érkezik meg Valdebebasba, hogy átessen a kötelező koronavírus-teszten, majd negatív teszt esetén holnap már edzésbe álljon.


forrás: MARCA

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

Zidane: “Bale nem akart játszani”

Íme Zinédine Zidane nyilatkozata a holnapi, Manchester City elleni összecsapás előtt. “Jó állapotban vagyunk, mert megfelelően felkészültünk erre a mérkőzésre. Tudjuk, hogy ez egy visszavágó, és hátrányos helyzetben vagyunk, éppen ezért próbálunk koncentrálni, hisz holnap egy újabb döntő vár

TOVÁBB »
zidane_int_malaga_utan

Zidane: „Tudjuk, hogy Ramos mire képes a pontrúgásoknál”

Zinedine Zidane a Málaga elleni 2-1-es győzelemmel zárult összecsapás után állt a sajtó munkatársainak rendelkezésére „Megnyertük a találkozót, keményen kezdtünk és lehetőségeket dolgoztunk ki. A 2-1-es végeredmény a lehetőségeket tekintve egy tisztességes eredmény. A mérkőzést megelőzően az volt a

TOVÁBB »

Benzema felajánlotta, hogy távozik

A Don Balón értesülései szerint Karim Benzema megjelent az elnök asztalánál és felajánlotta, hogy elhagyja a Santiago Bernabéut. A francia csatárnak már akad is ajánlata az Arsenal együttesétől.

TOVÁBB »