2016-02-27-cristiano-ronaldo-660x385

„Nem vagyok jobb, egyik csapattársamnál sem.”

Cristiano Ronaldo a Marca újságnak próbálta megmagyarázni, hogy félreértették a hatalmas felháborodást keltő szavait a rangadó után.

Cristiano Ronaldo a Marca újságnak próbálta megmagyarázni, hogy félreértették a hatalmas felháborodást keltő szavait a rangadó után.

„Amikor arról beszéltem fizikálisan milyen szinten vagyok, azzal nem azt mondtad, hogy én jobb lennék bárkinél, mint játékos. Nem vagyok jobb, egyik csapattársamnál sem.”

Több variációt is olvashattunk Cristiano Ronaldo nyilatkozatáról, ezzel a mondatával próbált pontot tenni az ügy végére.

A mérkőzés után a Real Madrid csapatkapitány Sergio Ramos is megvédte a portugál klasszist.

„Nem hiszem, hogy Cristiano Ronaldo a csapattársait akarta volna hibáztatni. Büszkék vagyunk mindenkire, aki a csapat tagja, mindenki munkájára. még ha kevesebb lehetőséget is kap.  Az olyan játékosok, mint például  Lucas Vázquez, Jesé, vagy Borja (Mayoral) mindent beleadnak, mert tudják, milyen nehéz idáig jutni. Mindenkinek joga van azt gondolni, amit akar. Az egyetlen, amit csapatkapitányként mondani tudok, hogy büszke vagyok a csapattársaimra, és tudom, hogy Cristiano is így gondolja.  Ismerem Cristianot nagyon jól, talán nem a legjobb szavakat, kifejezéseket használta. Amennyiben ezt is gondolja, még sosem hallottam a szájából.  Cris a sérültekről beszélt, Karimról, Gareth-ről, akik általában alapemberek a csapatban. Majd ő talán megmagyarázza, miért mondta ezt.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
zizu
ÁLTALÁNOS
ramosronaldo

Leave a Reply