estadio-santiago-bernabeu-10560298_1289x518-tcm41-125101-32

A Marca összegyűjtött 10 okot, ami miatt a Real Madrid nevethet a végén

A spanyol Marca sportlap 10 pontban összegyűjtötte az érveket a Real Madrid továbbjutása mellett.

A spanyol Marca sportlap 10 pontban összegyűjtötte az érveket a Real Madrid továbbjutása mellett.

1., Mindig nehéz vendégként szerepelni a Santiago Bernabéu stadionban, főleg ha egy csapat nincs hozzá szokva az ilyen csatákhoz.

2., Mióta Zinedine Zidane az edző hazai környezetben szinte verhetetlen a Királyi Gárda. Csak az Atletico volt képes megállítani a habfehéreket az otthonukban, ahonnan olyan erős csapatok is, mint például a Sevilla, Celta Vigo is vereséggel távoztak.

3., Dante és Naldo a két középső védő a levegőben ugyan nagyon jók, de a földön lassabbak és körülményesebbek

4., Ricardo Rodríguez feljövetelei veszélyesek lehetnek mindkét félre, hisz a felfutásai következtében nagy űrt hagyhat maga után hátul.

5., A Bale – Carvajal páros megállíthatatlan tud lenni. Félelmetesen tudják uralni a jobboldalt és akár Draxlert még extra erőfeszítésekre is kényszeríthetik.

6., Draxler meglepetést okozott az első mérkőzésen, de ezek után a Real Madridnak lehetősége volt felkészülni rá.

7., Keylor Navas magabiztosságot tud nyújtani a védelem mögött, ami kulcsfontosságú lehet.

8., Carlo Ancelotti már elmondta egyszer: „Cristiano Ronaldo nem része a rotációs rendszernek, mert ha ő játszik az mindig veszélyt hordoz magában.” A portugál klasszis eddigi mérlege 9 mérkőzésen 13 gól.

9., Zidane azt akarja a csapatától, hogy gyakoroljon nyomást a Wolfsburg-ra a középpályán, arra kényszerítve az ellenfelet, hogy ne lépjék át a saját térfelüket.

10., Amennyiben a felsorolt kilenc pont és a pályán lévő 11 játékos még nem lenne elegendő, Zidane olyan játékosokat tud becserélni, mint például Isco, James, Jesé vagy épp Lucas Vázquez.

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
sad

Leave a Reply