navasss

„Fantasztikus szurkoló táborunk van.”

Keylor Navas a Real Madrid bomba formájában védő kapusa adott nyilatkozatott a klub televíziós csatornájának.

Keylor Navas a Real Madrid bomba formájában védő kapusa adott nyilatkozatott a klub televíziós csatornájának.

„Arra szeretném kérni a szurkolókat, hogy legyenek mögöttünk és szurkoljanak, buzdítsanak és adjanak bele mindent, ahogy mi is mindent meg fogunk tenni a pályán. Ahogy szurkolnak nekünk, azt mi érezzük a pályán és motivál minket. A cél, a végső győzelem.”

„Fantasztikus szurkoló táborunk van. Együtt sikerülhet bármi. Az az érzés, amikor a Bernabéuban több ezer szurkoló mögötted áll leírhatatlan érzés, olyankor elhiszed, hogy bármire képes vagy. Minden labdáért küzdeni fogunk, mindenki meg fog szakadni a pályán, azért hogy a végén mi hagyjuk el győztesen a stadiont, és mindenki boldogan mehessen az otthonába.”

„Köszönettel tartozunk Istennek is, hogy mindannyian egészségesek vagyunk, és nagyon lelkesen várjuk már az előttünk lévő akadályokat. Ez egy remek mérkőzés lesz, és nagyon koncentráltnak kell lennünk, hogy a végén mi ünnepeljünk. Mindent meg fogunk tenni a pályán.”

„Mindig a legjobban szeretnénk felkészülni a mérkőzéseinkre. A következő mérkőzés a legfontosabb mindig, tehát a szezon legfontosabb mérkőzése jelenleg a szerdai Manchester City elleni találkozó, nem szabad félvállról vennünk mindent bele kell adnunk.”

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
cr
ÁLTALÁNOS
case

Leave a Reply