GALÉRIA: Kezdetét vette a felkészülés

Problémák nélkül zajlott le a csapat első edzése.


A Real Madrid megkezdte a 2020/21-es idényre való felkészülést a Real Madrid Cityben. A csapat szigorú egészségügyi előírásoknak megfelelve teljesítette az első edzést a COVID-19 miatt. Gyakorlatok labda nélkül, futássorozatok és labdás feladatok.

A válogatott meghívók miatt a következő játékosok nem álltak Zidane rendelkezésére: Ramos, Carvajal, Asensio, Reguilón, Courtois, Hazard, Kroos, Bale, Jovic, Varane, Mendy és Lunin. Ami a visszatérőket illeti: Ceballos, Mayoral és Ödegaard.

Share on facebook
Share on twitter

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

cr-dij

Cristiano Ronaldo lett az Év játékosa Portugáliában

A Portugál Labdarúgó-szövetség (FPF) és a játékosokat és az edzőket képviselő szervezet közös szavazásán Ronaldót választották meg az év portugál labdarúgójának. Az Aranylabdát és a FIFA Év Játékosa-díjat is elnyerő Ronaldo a következő szavakat mondta: „Köszönetet szeretnék mondani a madridi és válogatottbeli csapattársaimnak, az

TOVÁBB »
toni_kroos_serules

Kidőlt Toni Kroos is

Toni Kroost a Real Sociedad elleni bajnoki mérkőzés 80. percében cserélte le edzője. A Real Madrid hétfőn közleményt adott ki, melyben elárulta, hogy a nap során elvégzett vizsgálatok másodfokú szakadást mutattak ki a játékos bal combközelítő izmában. A közlemény

TOVÁBB »

A Real Madrid megérkezett Málagába

Zidane csapata sikeresen elindult Pamplonából, hogy az Andalúz városba utazzon, ahol szerdán az Athletic ellen lép pályára. Mint arról tegnap beszámoltunk: a Blancók nem utazhattak haza, egyenesen az elődöntő mérkőzésre kellett utazniuk, ahol megkezdik a felkészülést.

TOVÁBB »