Guti: Aki nem akar játszani, az ne legyen a Real Madridban

Nem érti, hogy miért nem játszott az El Clásicón Hazard, Jovic vagy Gareth Bale.


José María Gutiérrez, ismertebb nevén Guti az El Chiringuitónak adott interjújában beszélt a klubról, valamint számos játékosról és persze Carlo Ancelottiról is. A Real Madrid legendás játékosa felszólította a klubot és Carlo Ancelottit, hogy szabaduljanak meg azoktól a játékosoktól, akik nem hajlandóak hozzájárulni a csapat sikeréhez.

„A Real Madrid nem állhat 12-13 játékosból. Ez egy nagy csapat, amely a Bajnokok Ligájáért, a bajnokságért, a Király-kupáért akar harcolni, nem állhat mindössze 14 játékosból. Mi történik itt? Aki nem akar játszani, az ne legyen a Real Madridban. Ez ilyen egyszerű. Csak mondják ki!”

„A klubnak vagy Carlo Ancelottinak mondani kell a játékosoknak, hogy adjanak egy sajtótájékoztatót és mondják ki, hogy nem akarnak a Real Madridban játszani. Ember, a Real Madrid fizet neked, miért nem akarsz játszani? Ha egy évben akár csak egyszer is felkérnek játékra, neked játszanod kell és a legjobb formádat kell nyújtanod.”

Guti aggodalmát fejezte ki Hazard, Bale és Jovic iránt is

„Én vagyok Ancelotti, a padra nézek. Ott van Hazard, Jovic, Bale, Isco.. És azt mondod, hogy egyiket sem cserélhetem be? Mi történik itt? Lemaradtam valamiről? Néztem a Barcelona elleni meccset és a Real Madrid első cseréje Mariano? Hogyan lehet ez? Bale-lel, Hazarddal a kispadon Mariano az első számú csere? Az, aki alig játszott ebben az idényben? Itt valami olyasmi történik, amit a Real Madrid nem engedhet meg magának.”

A korábbi középpályás Mbappét és Haalandot szeretné látni a csapatban

„És még mindig kételkedsz abban, hogy a Real Madridnak le kell igazolnia Haalandot? Le kell szerződtetni Haalandot, Mbappét és még négy-öt olyan játékost, aki a Real Madridban akar játszani.”


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply