maxresdefault

Leganes 1-3 Real Madrid. NYILATKOZATOK a meccs után

Carvajal, Casilla és Zidane is nyilatkozott a hétközi meccs után.

Carvajal : 

A legfontosabb az, hogy továbbra is ezen az úton haladjunk előre. Azon dolgozunk, hogy kijavítsuk a gépezetbe időnként behulló porszemeket. Legutóbbi pár meccsünket megnyertük, reméljük, hogy ez a széria minél tovább kitart. „

Casilla: 

” Boldogan tértünk haza, a 3 ponttal a zsebünkben. Tudjuk, hogy kiváló munkát végeztünk, és egy olyan csapat otthonában nyertünk, akik nem kapnak sok gólt. Jól reagáltunk a bekapott gól után. Érezzük, hogy jó formában vagyunk, és talán végleg kijöttünk a gödörből. Hasonlóan az eddigiekhez, továbbra is harcolni fogunk és keményen edzeni. A kapusok gyakran hősök, de néha ők a feketebárányok. 2-1-es vezetésnél volt egy remek védésem, de annak jobban örülök, ahogy a csapat reagált erre. ” 

Zidane : 

A kulcsfontosságú dolog számunkra az, hogy bezsebeltük az újabb pontokat, és zsinórban negyedjére nyertünk. Boldogok vagyunk, hogy feljöttünk a bajnoki táblázat 3. helyére. Számunkra ez egy nagyon fontos győzelem, hiszen ezen a meccs napon csak mi gyűjtöttünk pontokat a táblázaton. Önbiualommal játszunk, és jobban hiszünk magunkban. Ennek az az eredménye, hogy megint nyertünk és nem esünk kétségbe, ha gólt kapunk. Az előző szezonban sok gólt lőttünk, a mérkőzések késői szakaszában. El kell fogadnunk, hogy a fociban bármi megtörténhet. Mindig előre nézünk, és foyltatni szeretnénk a nyerő szériánkat.” 

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
2
ÁLTALÁNOS

Leave a Reply