Zidane: „Csak egy gólra volt szükségünk”

Így értékelte Zinedine Zidane a Betis elleni döntetlent.


„Jó meccset játszottunk, különösen az első 45. percben. A csapat hozzáállása kiváló volt a végéig, és csak egy gólra volt szükségünk. Kár érte, de tovább kell lépnünk.”

[irp posts=”5508″ name=”Volt mit kihagyni.. | Real Madrid – Betis: 0-0″]

„Nem fogok a bíróról beszélni. Láttam a kezezést, de ez a bíró értelmezésén múlik. Nem nehéz onnan látni, de a döntő tényező az volt, hogy nem ellenőrizte a videóbíróval. Ez az ő döntése, tiszteletben kell tartanunk. Nem változtat semmin. Tudjuk, hogy a játékos kézzel ért a labdához, de tiszteletben kell tartanunk a bíró döntését.”


Érzések

„Ma elvesztettünk két pontot, de meglehetett volna a három is. A pozitívumokat viszem magammal, mert mindkét csapat a győzelemért lépett pályára, és az ellenfél okozott nekünk meglepetéseket a második félidőben. Jó csapatunk van, néhány egészen kiváló játékosokkal. Voltak lehetőségeink, de nem tudtuk kihasználni őket.”


Az élmezőny

„Az élen lévő összes csapat pontokat vesztett. Ez a világ legjobb bajnoksága, és sosincs egyszerű mérkőzés. Nem létezik. Ma mindannyian láttuk az eredményeket. Bármely csapat okozhat problémákat. Nem könnyű megnyerni a bajnokságot, de pont ez teszi gyönyörűvé.”


A gólok hiánya

„Nincs probléma. Legutóbb öt gólt lőttünk, de nem fogunk mindig ennyit szerezni. Tudjuk, hogy megvoltak a helyzeteink, csak az hiányzott, hogy betaláljunk. Ez hiányzott ahhoz, hogy játékba lendülhessünk. Az ellenfélt is dicséret illeti, nagyszerűen védekeztek. El kell fogadnunk, és tovább kell lépnünk.”


„Mindenki követ el hibákat. Az élen vagyunk, két vagy három csapattal egyetemben, ez azt jelenti, hogy nem végzünk rossz munkát. Megvolt a lehetőségünk, hogy megszerezzük harmadik győzelmünket sorozatban, de nem jött össze. Ez nem nagy dolog, kemény bajnokság, és tovább kell lépnünk.”


Változtatások

„Azt gondoltam, hogy a csapat jó fizikai állapotban van, ezért változtattam csak két helyen.”


James és Bale

„Mindketten velünk vannak, a mérkőzés előtt biztatták a csapatot. És ez a legfontosabb.”


forrás: realmadrid.com

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁG
BAJNOKOK LIGÁJA

Leave a Reply