real_edzes_vedelem_dron

A vezetőség 300 millió eurót remél az eladásokból

Nyolc darab játékosról van szó akik vagy a keretben, vagy kölcsönben vannak – a vezetőség pedig azt reméli, hogy ezek az eladások legalább 300 millió eurós bevételt hoznak az asztalra.


A Real Madrid vezetősége a (remélt) 300 milliós bevétel mellett azt tervezi, hogy az átigazolások nagy részét már az előszezonra letudja – ami idén is Montrealban veszi kezdetét.

A legbiztosabb távozó Gareth Bale – akit a vezetőség – egy PL-klubnak szeretne eladni, körülbelül 70 millió euróban – ahogyan a Transfermarkt oldala is jelenti.

James Rodríguez a másik olyan játékos akit a Real Madrid nagyon szeretne értékesíteni. Kölcsönszerződése a Bayern Münchennél kereken egy hónap múlva lejár, a kolumbiaiért 60 milliót várnak.

Mateo Kovacic jelenleg kölcsönben játszik a Chelseanél – akikkel tegnap Európa-liga győzelmet ünnepelhetett – azonban a londoniak eltiltás miatt nem regisztrálhatnak a következendő két évben új játékosokat, ezért a horvát csapatot válthat – a vezetőség 50 millió euró ellenében hajlandó megválni tőle.

Marcos Llorente és Dani Ceballos sem kapott bizalmat Zidane-tól, ezért biztosra vehető a távozásuk. A vezetőség kettőjükért legalább 40 milliót szeretne, őket követi Mariano és Borja Mayoral. Előbbiért 20, utóbbiért pedig 12 milliót remélnek.

A listát pedig Keylor Navas zárja. A Costa-Ricai kapust mostanában leginkább a Portóval hozták szóba, mint Iker Casillas méltó utódja. Érte legalább 10 milliót kell letenni az asztalra.


A vezetőség célja tehát a 300 millió euró, hogy véghez vigyék Zidane kívánságait az új igazolásokkal. Mindezt azért, hogy nehogy úgy süljön el a következő idény is, mint az idei.


(forrás)

Talán ezek is érdekelhetnek:

ÁLTALÁNOS
sergio_ramos_vegul_marad
ÁTIGAZOLÁSOK
real_barca_el_clasico

Leave a Reply