A Real Madrid érdeklődik Pau Torres iránt

Nem csak David Alaba érkezhet.


A Real Madrid szoros figyelemmel kíséri David Alaba jövőjét, tegnap már be is számoltunk róla, hogy a Blancók pole pozícióban vannak az osztrák védőt illetően. Igen ám, de friss információk szerint a vezetőség szemet vetett a Villarreal 23 esztendős spanyol védőjére is, Paul Torresre.

Paut a jelen illetve jövő egyik nagy tehetségének tekintik a Real Madridban, függetlenül attól, hogy mi is lesz Sergio Ramos lejáró szerződésével. Pau kiváló teljesítményt nyújt a Villarrealban, emellett a spanyol válogatottban is rendkívül jó párost alakított ki Ramosszal.

Unai Emery csapata egy 50 millió eurós kivásárlási záradékot helyezett el Pau szerződésében, de ez az ár jóval alacsonyabb is lehet a tárgyalások során, tekintettel a két klub kiváló kapcsolatára. Ide vehetjük Takefusa Kubo kölcsönadását is. Azonban nem a Real Madrid az egyetlen érdeklődő klub, ugyanis az Arsenal trénere, Mikel Arteta is nagyon szeretné a fiatal hátvédet, de ő inkább Madridba tenné át székhelyét.

A Blancók védekezésében sok a bizonytalanság jelenleg is, de a klub célja egyértelmű: megakarják erősíteni ezt a szekciót. Ramos – akinek a szerződése június 30-án lejár -, még nem állapodott meg a vezetőséggel új kontraktusáról, de van remény, hogy marad.

Éder Militao és Nacho Fernández az elmúlt években inkább Ramos és Varane cseréi voltak, egyiküknek sem sikerült elnyerniuk Zidane bizalmát. Ami Varane-t illeti: számos PL-klub érdeklődik iránta, azonban a franciának nem áll szándékában távozni.


forrás: MARCA

Talán ezek is érdekelhetnek:

BAJNOKSÁGNYILATKOZATOK
ÁTIGAZOLÁSOK

Leave a Reply